Συναυλία μοντέρνας μουσικής Ευριπίδειο θέατρο ρεματιάς Χαλανδρίου – 26/06/2019

Συναυλία μοντέρνας μουσικής Ευριπίδειο θέατρο ρεματιάς ΧαλανδρίουΉταν μια μαγική βραδιά!!

Το Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου πλημμύρισε από τις μελωδικές φωνές των σπουδαστών του σύγχρονου τμήματος του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και σείστηκε από τα ντραμς και τις ηλεκτρικές κιθάρες της Jazz Band.

Συναυλία μοντέρνας μουσικής  Ευριπίδειο θέατρο ρεματιάς ΧαλανδρίουΠιάνο και τσέλο μας ταξίδεψαν σε γνωστές μελωδίες του Χατζιδάκι και του Blues και η βραδιά έκλεισε με τις απίθανες χορεύτριες της Σχολής Χορού “Μαρία Κανατσούλη” που περνώντας από το musical στο Latin, τον σύγχρονο χορό και το Hip-Hop ξεσήκωσαν το κοινό με την ενέργεια, το χαμόγελο και τις καταπληκτικές χορογραφίες. Συγχαρητήρια πολλά στους σπουδαστές και τους καθηγητές Νίκο Χωμενίδη, Θοδωρή Κατή, Γιώργο Κασαβέτη, Μαργαρίτα Βαμβακάρη, Μάρθα Κυλάφη, Κατερίνα Γκίρδη, Μαργαρίτα Μπαρδάκη, Γιώργο Ταμιωλάκη του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και τις καθηγήτριες Αμαντίν Χατζηθωμά, Όλγα Δημητράκη, Μαρία Μαρκίδη, Δήμητρα Μέρμηγκα της Σχολής Χορού “Μαρία Κανατσούλη”!!

Συναυλία μοντέρνας μουσικής  Ευριπίδειο θέατρο ρεματιάς ΧαλανδρίουΜας έδωσαν χαρά και μας έκαναν υπερήφανους που είναι μέρος της μεγάλης μας καλλιτεχνικής οικογένειας!!!
Ήταν μια συναυλία σταθμός όπου το ταλέντο και η χαρά της δημιουργίας άγγιξαν το κοινό που μαγεμένο συμμετείχε με το θερμό του χειροκρότημα παρέα με τα τριζόνια και τον κούκο απολαμβάνοντας την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά!!!!