ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 06 /07/ 2021

Άριστα Παμψηφεί, 1Ο Βραβείο και Διάκριση απέσπασε ο Πάνος Μπλέντζας, τάξη Θοδωρή Κατή στις Θερινές Πτυχιακές εξετάσεις του Εθνικού Ωδείου.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Στις Πτυχιακές εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού ο Πάνος Μπλέντζας, σπουδαστής του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, ερμήνευσε ένα ευρύ ρεπερτόριο του σύγχρονου τραγουδιού και έλαβε Πτυχίο με Άριστα Παμψηφεί, 1ο Βραβείο και Διάκριση.

Η διάκριση αυτή υπόσχεται μια λαμπρή επαγγελματική πορεία που είδη έχει ξεκινήσει. Ο Πάνος έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο Συνθέτη και Πιανίστα κο Μίμη Πλέσσα και έχει κυκλοφορήσει CD με δικές του συνθέσεις.

Η συμμετοχή του στην εκπομπή της κας Ζήνας Κουτσελίνη «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ» όπου μεταξύ άλλων ερμήνευσε το τραγούδι αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ, απέσπασε θερμές κριτικές.

Η χαρακτηριστική εκφραστική φωνή του συγκινεί και το ήθος και το ταλέντο του ξεχωρίζουν.

Την επιτροπή των Πτυχιακών εξετάσεων αποτελούσαν η κα Έλενα Μουζάλα, διεθνούς φήμης πιανίστα, ο κος Μίλτος Λογιάδης, μαέστρος και καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, η κα Άννα Διαμαντοπούλου, καθηγήτρια του Εθνικού Ωδείου και η κα Στέλλα Μακρυγιάννη, έφορος των θεωρητικών του Εθνικού Ωδείου.