2009 Tianjin International Children’s Culture & Art Festival

2009 Tianjin International Children's Culture & Art Festival

Τα τελευταία χρόνια το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου έχει αναπτύξει συνεργασία με τη μακρινή Κίνα φέρνοντας σε επαφή δύο μεγάλους πολιτισμούς δημιουργώντας νέες γέφυρες φιλίας και επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό ανάπτυξης συνεργασίας το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου οργάνωσε τον Ιανουάριο του 2009, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών μια παράσταση αφιερωμένη στην Κίνα και την Ελλάδα και την οποία παρακολούθησε αντιπροσωπεία τριών καλλιτεχνικών ιδρυμάτων της Κίνας και μέλη του Γραφείου Εκπαίδευσης της Πόλης του Πεκίνου.

Τα τελευταία χρόνια το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου έχει αναπτύξει συνεργασία με τη μακρινή Κίνα φέρνοντας σε επαφή δύο μεγάλους πολιτισμούς δημιουργώντας νέες γέφυρες φιλίας και επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό ανάπτυξης συνεργασίας το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου οργάνωσε τον Ιανουάριο του 2009, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών μια παράσταση αφιερωμένη στην Κίνα και την Ελλάδα και την οποία παρακολούθησε αντιπροσωπεία τριών καλλιτεχνικών ιδρυμάτων της Κίνας και μέλη του Γραφείου Εκπαίδευσης της Πόλης του Πεκίνου.  Η Κινεζική Κυβέρνηση προσκάλεσε τους μαθητές του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου να συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού που διοργανώθηκε  στην Πόλη του Tianjin από 25 έως 31 Ιουλίου 2009 με θέμα «ΕΙΡΗΝΗ-ΦΙΛΙΑ-ΜΕΛΛΟΝ». «Η πρόσκληση της Κινεζικής Κυβέρνησης τίμησε ιδιαίτερα τους νεαρούς καλλιτέχνες του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, οι οποίοι με την παρουσία τους στο Διεθνές Φεστιβάλ του Tianjin πρόβαλλαν την Ελληνική Ιστορία και ανέδειξαν τη Σύγχρονη Καλλιτεχνική Παιδεία της Ελλάδας μεταλαμπαδεύοντας το Φως του Ελληνικού Πολιτισμού.  Στο Φεστιβάλ του Tianjin, συμμετείχαν 40 Χώρες από όλο τον Κόσμο, με 2.000 νέους καλλιτέχνες και ήταν η πρώτη φορά που η ελληνική σημαία κυμμάτισε στον χώρο αυτό. Νοιώθουμε λοιπόν εξαιρετικά υπερήφανοι που τα νεαρά ταλέντα του Ωδείου βρέθηκαν σε μια τόσο μεγάλη Διεθνή Διοργάνωση.  Δείτε το φωτογραφικό album1 και το φωτογραφικό album2 από την παρουσία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού "ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ" στο 2009 Tianjin International Children's Culture & Art Festival  Διαβάστε το δελτίο τύπου για την παρουσία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού "ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ" στο 2009 Tianjin International Children's Culture & Art FestivalΗ Κινεζική Κυβέρνηση προσκάλεσε τους μαθητές του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου να συμμετάσχουν στοΔιεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού που διοργανώθηκε  στην Πόλη του Tianjin από 25 έως 31 Ιουλίου 2009 με θέμα «ΕΙΡΗΝΗ-ΦΙΛΙΑ-ΜΕΛΛΟΝ».

«Η πρόσκληση της Κινεζικής Κυβέρνησης τίμησε ιδιαίτερα τους νεαρούς καλλιτέχνες του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, οι οποίοι με την παρουσία τους στο Διεθνές Φεστιβάλ του Tianjin πρόβαλλαν την Ελληνική Ιστορία και ανέδειξαν τη Σύγχρονη Καλλιτεχνική Παιδεία της Ελλάδας μεταλαμπαδεύοντας το Φως του Ελληνικού Πολιτισμού.
Στο Φεστιβάλ του Tianjin, συμμετείχαν 40 Χώρες από όλο τον Κόσμο, με 2.000 νέους καλλιτέχνες και ήταν η πρώτη φορά που η ελληνική σημαία κυμμάτισε στον χώρο αυτό.
Νοιώθουμε λοιπόν εξαιρετικά υπερήφανοι που τα νεαρά ταλέντα του Ωδείου βρέθηκαν σε μια τόσο μεγάλη Διεθνή Διοργάνωση.

Δείτε το φωτογραφικό album 1 και το φωτογραφικό album 2 από την παρουσία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού “ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ” στο 2009 Tianjin International Children’s Culture & Art Festival

Διαβάστε το δελτίο τύπου για την παρουσία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού “ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ” στο 2009 Tianjin International Children’s Culture & Art Festival