Σεμινάρια

Σεμινάριο Κλασικού Τραγουδιού – Σοφία Κυανίδου – 23-24-25/05/2019

Σεμινάριο Κλασικού Τραγουδιού - Σοφία Κυανίδου - 23-24-25/05/2019Ένα πολύτιμο Σεμινάριο!!!!
Νοιώθουμε εξαιρετικά ευτυχείς γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό σεμινάριο τεχνικής, ερμηνείας και αισθητικής ανάλυσης του τραγουδιού από δύο καλλιτέχνες που ξεχειλίζουν από γνώση, ταλέντο, ευαισθησία και ευγένεια!

Από τη σοπράνο Σοφία Κυανίδου και τον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα!

Σεμινάριο Κλασικού Τραγουδιού - Σοφία Κυανίδου - 23-24-25/05/2019Όταν η γνώση μεταλαμπαδεύεται με τόση σαφήνεια, εμπεριστατωμένη ιστορική και αισθητική άποψη και ψυχή Ε!!! τότε νοιώθουμε ποσό πολύτιμη μπορεί να είναι μια τέτοια εμπειρία!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς!!!

Σεμινάριο πιάνου με την διεθνούς φήμης πιανίστα Έλενα Μουζάλα – 17/02/2019

Σεμινάριο πιάνου με την διεθνούς φήμης πιανίστα Έλενα Μουζάλα - 17/02/2019Ένα συναρπαστικό σεμινάριο πιάνου από την διεθνούς φήμης πιανίστα και καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου Έλενα Μουζάλα στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την κα Έλενα Μουζαλά στο σεμινάριο που έδωσε για τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου.

Βασικό θέμα «Η τεχνική του πιάνου και η ορθή διδασκαλία του».

Σεμινάριο πιάνου με την διεθνούς φήμης πιανίστα Έλενα Μουζάλα - 17/02/2019Οι συμβουλές της, προϊόν της μακράς πορείας της στις διεθνής σκηνές όπου έχει εμφανισθεί ως σολίστ με τις μεγαλύτερες ορχήστρες και με προσωπικά ρεσιτάλ, υπήρξαν πολύτιμες για μαθητές και δασκάλους.

Άνοιξαν νέοι ορίζοντες οι οποίοι θα αποτελέσουν εφόδιο για την πορεία τους στον δύσκολο στίβο της πιανιστικής ερμηνείας.

Σεμινάριο Πιάνου με τον Διεθνούς Φήμης Πιανίστα Γιώργο Φιλαδελφέα 25 – 30 Νοέμβριου 2015

Γιώργος ΦιλαδελφέαςΟ Γιώργος Φιλαδελφέας, Βραβείο Διαγωνισμού «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ», με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες αίθουσες Ευρώπης και Αμερικής, θα παραδώσει σεμινάρια πιανιστικής τεχνικής και ερμηνείας στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου.
Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά σε μαθητές της Ανωτέρας σχολής, καθηγητές και σολίστ πιάνου.
Είναι η πρώτη φορά που ο εξαιρετικός αυτός καλλιτέχνης-παιδαγωγός, ο οποίος κατέχει ένα ευρύτατο πιανιστικό ρεπερτόριο για σόλο πιάνο και κοντσέρτα των Mozart, Tchaikovsky, Rachmaninoff, Beethoven, θα διδάξει στην Ελλάδα.