Παιδική Χορωδία «Ασπασία Κανατσούλη» Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου

Paidikh-Xorwdia-KanatsoylhΗ Παιδική Χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» ιδρύθηκε το 1997, από  τη διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου κα Μαρία Κανατσούλη-Παπαδιαμάντη  και αποτελεί το πιο χαρούμενο  μουσικό ραντεβού στο Ωδείο. Παιδιά από 5 έως 18 ετών τραγουδούν μελωδίες ελληνικές, ξένες καθώς και δικά τους τραγούδια των οποίων τους στίχους γράφουν τα ίδια τα μέλη της χορωδίας και τη μουσική ο μαέστρος της κος Γιάννης Σκεντέρης.  Έτσι καλλιεργούν τη φωνή μέσα σε ένα χώρο πλαισιωμένο από Αγάπη, Τρυφερότητα, Κέφι και Μουσική.

Paidikh-Xorwdia-Kanatsoylh2Η παιδική χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. που έγινε στο Θέατρο Παλλάς το 1999 διακρίθηκε και απέσπασε το Α Βραβείο εκτός Συναγωνισμού.

Paidikh-Xorwdia-Kanatsoylh3Οι εμφανίσεις της σε χορωδιακά φεστιβάλ έχουν αποσπάσει τις θερμότερες κριτικές και είναι τακτική η συμμετοχή της σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και σε συναυλίες που γίνονται στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, στο Θέατρο A.C.S. και ΔΑΙΣ για τη στήριξη του έργου φιλανθρωπικών οργανώσεων όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Κάνε μια Ευχή».

Η χορωδία «ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ» είναι μια πλατειά μουσική αγκαλιά από την οποία ξεπήδησαν πολλά ταλέντα που τώρα διαπρέπουν στον χώρο της Μουσικής και του Θεάτρου.