Ορχήστρα Εγχόρδων Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου

Ορχήστρα  Εγχόρδων Εθνικού Ωδείου ΧαλανδρίουΗ Ορχήστρα εγχόρδων του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, υπό τη διεύθυνση του κου Σπύρου Στεργίου, δίνει την ευκαιρία στους νέους μουσικούς να τελειοποιηθούν, να γνωρίσουν ρεπερτόριο και να θέσουν τις βάσεις για μια σοβαρή και σίγουρη καλλιτεχνική ή εκπαιδευτική σταδιοδρομία.

Η ορχήστρΟρχήστρα  Εγχόρδων Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίουα εγχόρδων έχει διακριθεί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. με 1ο Βραβείο εκτός συναγωνισμού το 2010.

Η συμμετοχή της σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι τακτική και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και είναι πολλές οι εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου, στο ΔΑΙΣ, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Χολαργού κ.α..

Ορχήστρα  Εγχόρδων Εθνικού Ωδείου ΧαλανδρίουΚορυφαία στιγμή της υπήρξε, η παρουσίαση της όπερας του Gluck «Ορφέας και Ευρυδίκη» στο θέατρο του A.C.S. το 2012, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού «Μ. Κανατσούλη» για τα 70 χρόνια λειτουργίας τους και προσφοράς του στο Καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της χώρας.

Η συμμετοχή στην ορχήστρα είναι ανοιχτή για όλους τους νέους καλλιτέχνες.

Πληροφορίες στα γραφεία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου.